ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
SPLIT ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ 80°C
SPLIT ΜΕΣΑΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ 55°C
MONOBLOCK ΜΕΣΑΙΩΝ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΩΝ 55°C
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ
ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΤΖΑΚΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΑ
ΤΖΑΚΙΑ ΧΩΡΟΥ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ
ΣΟΜΠΕΣ ΧΩΡΟΥ
ΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ PELLET
PELLET ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ
PELLET ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
GLASS ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
INOX ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
INOX ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
GLASS ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ RADIANT
ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ BALTUR
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΣΩΜΑΤΑ VISAGE
ΣΩΜΑΤΑ ELEGANCE
ΣΩΜΑΤΑ DIAMOND TEI - D TEI
ΣΩΜΑΤΑ CRYSTAL TEI - D TEI
ΣΩΜΑΤΑ OPAL ΑΕΡΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΑΝΕΛ - ΚΛΑΣΣΙΚΑ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Είσοδος Πελατών

Σύνδεση  \/ 
Εγγραφή

FacebookNews Letter

captcha

Τοποθεσία

map

Ενεργειακός Κύκλος
Εμπόριο ειδών θέρμανσης 

Λ.ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ 100
(Λ. Αθηνών)
Ωρωπός - τκ. 19015
Τηλ.: 22950 35744
Φάξ: 22950 35743
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Ο Ενεργειακός κύκλος ΕΠΕ και 3G Global Ltd συνεργάστηκαν, με σκοπό τον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία Φωτοβολταϊκών συστημάτων και γενικά προϊόντων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα των ενεργειακών υπηρεσιών.
Ειδικότερα στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουμε εγκαταστήσει και έχουμε θέσει σε λειτουργία πολλά φωτοβολταϊκά συστήματα τόσο σε οικίες όσο και σε αγροτεμάχια.
Σε όλα τα έργα μας εφαρμόζουμε αυστηρές προδιαγραφές σε όλους τους τομείς, προμήθεια εξοπλισμού,εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και έλεγχο του συστήματος για θέση σε λειτουργία. Το Επιτελείο μηχανικών της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών και δίνει λύσεις βιώσιμες σε κάθε πρόβλημα εφαρμογής, που αφορά τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και γενικότερα την ενέργεια. Υποσχόμαστε παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών μελέτης, κατασκευής και συντήρησης, με λύσεις που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες.Ολοκληρωμένες τεχνοοικονομικές μελέτες προς βελτιστοποίηση σχέσης κόστους – απόδοσης.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε τον μεγάλο βαθμό απόδοση της επένδυσης σε φωτοβολταϊκό σύστημα επί οικίας.
Ο νόμος που ισχύει στην Ελλάδα επιτρέπει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος μέγιστης εγκατεστημένης ισχύος 10kWp, με τιμή πώλησης της παραγόμενης KWh στα 0,49€, ενώ το συμβόλαιο που υπογράφει ο επενδυτής με τη ΔΕΗ έχει ισχύ για 25 έτη.
Τα έσοδα από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 9,85 kWp ανέρχονται στο ποσό των 7.500,00€ και είναι αφορολόγητα. Επομένως, για την διάρκεια των 25 ετών το κέρδος για τον επενδυτή είναι 190.000,00€. Ειδικότερα, αν ο επενδυτής έχει να διαθέσει δικά του χρήματα περίπου 25.500,00€, αυτά τα χρήματα θα τα πάρει πίσω από την επένδυση σε 3,5 έτη έχοντας έναν εσωτερικό βαθμό απόδοσης (IRR) περίπου στο 20%.
Επιπλέον, το σύστημα έχει διάρκεια ζωής για 35-40 έτη, οπότε μετά τη λήξη του συμβολαίου ο επενδυτής έχει δύο επιλογές, είτε να συνάψει νέο συμβόλαιο με κάποιον φορέα είτε να προσθέσει συσσωρευτές και να αυτονομηθεί ενεργειακά, οπότε και να αποσυνδεθεί από το δίκτυο της ΔΕΗ.

Το Φωτοβολταϊκό Σύστημα που προτείνεται έχει σχεδιαστεί για να είναι:
1.Αξιόπιστο
2.Διάρκεια ζωής
3.Επεκτάσιμο
4.Συντηρήσιμο
5.Ασφαλές
6.Προστατευόμενο
7.Θέση σε λειτουργία
8.Δοκιμές Αποδοχής

Τα προϊόντα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν όλα τα στάδια μελέτης και υλοποίησης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας:
•Όροι σύνδεσης με το δίκτυο της Δ.Ε.Η., άδεια εργασιών από την αρμόδια Πολεοδομία.
•Έργα υποδομής, εργασίες συναρμολόγησης-εγκατάστασης.
•Θέση σε αποδοτική λειτουργία.
•Συμβόλαιο σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο της Δ.Ε.Η. – σύμβαση αγοραπωλησίας ηλεκτρικού ρεύματος με το Διαχειριστή του συστήματος.
•Εγγύηση καλής λειτουργίας - μακροχρόνια διαχείριση  και τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία μας, με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ικανοποίηση των πελατών της, εισάγει προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού με πολύχρονη εμπειρία στην αξιοποίηση του ήλιου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Μεταξύ των άλλων στόχων της είναι και η εκμετάλλευση, για λογαριασμό των οικιακών και εμπορικών πελατών της, των πολύ ευνοϊκών κινήτρων, τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Κατασκευαστής:
Επιλογή Κατασκευαστή
Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ