Εως και 48 άτοκες δόσεις 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 22950 35744

energeiakoskyklos.gr
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ατομικές μονάδες πετρελαίου

Οι σύγχρονες και καινοτόμες  ατομικές μονάδες πετρελαίου έχουν μεγάλη αποδοτικότητα αφού διαθέτουν τεχνολογίες ανάκτησης θερμότητας, οι οποίες προσδίδονται ξανά προς καύση για αποδόσεις μέχρι και 94%. Οι ατομικές μονάδες πετρελαίου έχουν μέγεθος που επιτρέπει την εξοικονόμηση χώρου και τα μεταλλικά τους πλαίσια φιλοξενούν το λέβητα και τον καυστήρα πετρελαίου.

Οι ατομικές μονάδες πετρελαίου είναι μία πολύ καλή λύση για τη θέρμανση του σπιτιού, αφού είναι συστήματα που μπορούν να εγκατασταθούν ακόμα και σε μικρούς χώρους. Οι υψηλές αποδόσεις που δίνουν οι ατομικές μονάδες πετρελαίου τις καθιστά κατάλληλες για οικιακή χρήση. Το ενσωματωμένο boiler που διαθέτουν μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ζεστό νερό χρήσης χειμώνα και καλοκαίρι .

Ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων ατομικών μονάδων πετρελαίου είναι ότι διαθέτουν ηλεκτρονικό και ψηφιακό θερμοστάτη, ο οποίος μας παρέχει πληροφορίες για όποια βλάβη μπορεί να προκύψει αλλά και την άνεση κι ευκολία να ρυθμίσουμε τις λειτουργίες της μονάδας.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ WESTCAL

Αποτελέσματα 1 - 3 από 3