Εως και 48 άτοκες δόσεις 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 22950 35744

energeiakoskyklos.gr
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
De Dietrich Innovens MCA pro 90
SKU: De Dietrich Innovens MCA pro 90
Τιμή πώλησης 3290,00 €

De Dietrich Innovens MCA pro 90 λέβητας αερίου-συμπύκνωσης de-dietrich

(76956 kcal/h)

Πολλαπλά ενεργειακά συστήματα: έως 40% εξοικονόμηση ενέργειας

*Δεν περιλαμβάνεται καμινάδα

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ή νέα κατασκευή, μπορείτε να συνδυάσετε τον λέβητα αερίου συμπύκνωσης De Dietrich Innovens με άλλες πηγές ενέργειας:βιοκαύσιμα ή αντλία θερμότητας.,

Για παράδειγμα, συνδυάζοντας τον επιτοίχιο λέβητα αερίου συμπύκνωσης Innovens με το ηλιοθερμικό σύστημα Dietrisol Quadro (για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης) ή με τους ηλιακούς συλλέκτες Dietrisol PRO μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40% (σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα 18 έως 20 ετών χωρίς σύστημα αντιστάθμισης).

Η απάντηση στις προδοκίες σας

1. Περιβαλλοντική προστασία και εξοικονόμηση ενέργειας

Η τεχνολογία συμπύκνωσης εκμεταλλευόμενη την ενέργεια των καυσαερίων εξασφαλίζει την μέγιστη θερμότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος και τις ελάχιστες εκπομπές ρύπων προς το περιβάλλον.

2. Μια έξυπνη λύση

Εξοπλισμένος με ένα νέο πίνακα ελέγχου και καυστήρα αερίου μεταβλητής ισχύος, ο Innovens εγγυάται την βέλτιστη άνεση. Ο νέος πίνακας ελέγχου Diematic iSystem,

τοποθετημένος στο νευραλγικό σημείο του κέντρου της εγκατάστασης, είναι ιδιαίτερα ευφυής! Προγραμματιζόμενος μέρα με τη μέρα, μειώνει το κόστος των λογαριασμών της θέρμανσης.

3. Μέγιστη άνεση

Άνεση, στο ζεστό νερό χρήσης σημαίνει να είσαι σε θέση να λάβεις άφθονο και σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς καμιά εξαίρεση. Με τον λέβητα αερίου συμπύκνωσης De Dietrich Innovens μπορείτε να απολαύσετε άφθονο και καθαρό ζεστό νερό.