Εως και 48 άτοκες δόσεις 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 22950 35744

energeiakoskyklos.gr
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

SKYLAND LOGO

ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ SKYLAND INOX ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ

Υψηλή πιστοποιημένη ποιότητα, Τα συστήματα SKYLAND κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, όπως αυτές προβλέπονται από τα πρότυπα ISO 9001/2000 με συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Εγγυημένη υψηλή απόδοση, Η ειδική διαμόρφωση του απορροφητή, η βελτιστοποίηση των αποστάσεων μεταξύ των σωλήνων, μεταξύ του απορροφητή και του υάλινου καλύμματος και η δημιουργία αερίων στρωμάτων μεταξύ των μονώσεων, εγγυώνται στον ηλιακό θερμοσίφωνα SKYLAND μέγιστη απομάστευση ηλιακής θερμικής ενέργειας και ελάχιστες θερμικές απώλειες.

Συλλέκτης με επιλεκτικό απορροφητή τιτανίου, Ο επιλεκτικός συλλέκτης SKYLAND είναι κατασκευασμένος με απορροφητή από χάλκινα πτερύγια και σωλήνες συγκολυμένους μεταξύ τους με υπέρηχους, με επιλεκτική επίστρωση τιτανίου για την απορρόφηση της άμεσης και έμμεσης ακτινοβολίας και την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών.

Συλλέκτης πολλαπλής μόνωσης, Ο συλλέκτης SKY LAND διαθέτει διπλή οπίσθια μόνωση που αποτελείται από ένα στρώμα  20 mm διογκωμένης πολυουρεθάνης επικαλυμμένο και από τις δύο πλευρές με φύλλο αλουμινίου, συν ένα στρώμα 30 mm από προσυμπιεσμένο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με μαύρο ύφασμα από ίδιο υλικό, και μια πλευρική μόνωση 20 mm από προσυμπιεσμένο υαλοβάμβακα που αναχαιτίζουν τις θερμικές απώλειες.

Αυστηρή επιλογή εξαρτημάτων, Τα εξαρτήματα SKYLAND έχουν επιλεγεί με αυστηρότητα, ενώ έχουν δοκιμασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και την υψηλή ποιότητα του συστήματος. Οι  σωλήνες σύνδεσης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ οι μονώσεις τους είναι επικαλυμμένες  με αλουμίνιο για μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UV αλλά και από τις επιθέσεις των πτηνών.

Καμία ηλιακή ακτίνα δεν χάνεται, Το υάλινο κάλυμμα του συλλέκτη SKYLAND από υαλοπίνακα ασφαλείας και υψηλής διαπερατότητας, εκτός από την ανθεκτικότητά του στις χαλαζοπτώσεις και στα θερμικά σοκ, επιτρέπει την μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας από τον απορροφητή και για να αυξήσουμε την απορροφητική επιφάνεια του συλλέκτη SKYLAND και κατά συνέπεια την απόδοσή του, εκτός από την υιοθέτηση του κυματιστού απορροφητή, προσθέτουμε επιπλέον άλλα δύο πτερύγια πάνω στους δύο κολλέκτορες ή υιοθετούμε μονοκόμματο απορροφητή μεγαλύτερο από το παράθυρο του συλλέκτη.

Απουσία θερμοσιφωνισμού αέρα, Η ιδιαίτερη δομή του συλλέκτη SKYLAND, μειώνει στο ελάχιστο τα ρεύματα αέρα στο εσωτερικό του, τα οποία οφείλονται στις διαφορές θερμοκρασίας, αντιμετωπίζοντας έτσι το φαινόμενο θερμοσιφωνισμού, μία από τις σημαντικότερες αιτίες των θερμικών απωλειών.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SKY LAND διαρκεί περισσότερο, δε φοβάται την υγρασία η οποία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των συλλεκτών, καθώς προκαλεί πρόωρη γήρανση και ελαττώνει την απόδοση τους. Διαθέτει στην κατώτερη πλευρά ένα σύστημα αφυδάτωσης που εξαφανίζει την υγρασία, δίχως να δημιουργεί ρεύματα αέρα τα οποία ευθύνονται για τις θερμικές απώλειες.